Zondag: het CTO

Aanstaande zondag speelt Loon Lions in Sporthallen Zuid te Amsterdam tegen het CTO. Het talententeam heeft dit seizoen nog maar één wedstrijd gewonnen, maar toch wordt het uitkijken voor de Lions, die op dit moment maar zeven min of meer fitte speelsters hebben.

Aan de andere kant: de play-offs zijn zeker, de tegenstanders zijn aan elkaar gewaagd, dus waar het eigenlijk alleen nog maar om gaat is het verwerven van zoveel mogelijk thuisvoordeel. Dat kan wat uitmaken, maar niet eens altijd. Niettemin: een winst in Amsterdam zou wel fijn zijn.

De wedstrijd begint om 17:00 uur.

De laatste thuiswedstrijd in Landsmeer
De laatste thuiswedstrijd in Landsmeer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.