Woensdag naar Katwijk

Woensdagavond 9 maart speelt Loon Lions een uitwedstrijd in Katwijk tegen Solar-systemen Grasshoppers. Het betreft een uitgestelde wedstrijd uit de derde competitieronde; op 19 maart zien beide teams elkaar weer in Landsmeer voor de laatste ontmoeting.

Beide teams zijn zeker van de play-offs. Waar het nu nog om gaat, is de strijd om de beste uitgangspositie.

Loon Lions won beide eerste competitiewedstrijden en ook de kwart-finalewedstrijd in de bekercompetitie, maar verloor van Grasshoppers in de Final Four.

Grashoppers en de Lions delen op dit moment de eerste plaats, Den Helder volgt op twee punten. Na woensdag is er weer een solo-koploper. Of dat Loon Lions zal zijn, is nog maar de vraag. Het gemis van Sanne van Dongen en Fieke Ligthart maakt de bank erg smal op dit moment. Toch verloor Loon Lions twee keer maar nipt van Lekdetec – en dat geeft hoop.

De wedstrijd in sporthal Cleyn Duin begint om 21:00 uur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.