Dinsdag: bezoek aan Katwijk

Het zijn drukke dagen voor Loon Lions. Aanstaande dinsdag 8 december spelen de Lions een uitwedstrijd tegen Solar-systemen Grasshopers. Het Katwijkse team doet voor het eerst in decennia serieus mee in de strijd om de bovenste plaats. En het is een hele goede kandidaat.

Coach Rick Driessen en zijn meiden lieten tot nu toe niet minder steken vallen dan Loon Lions, maar loopt een wedstrijd achter. De wedstrijd van dinsdag gaat dus in feite om de tweede plek in de ranglijst.

Loon Lions wist de eerste wedstrijd te nauwer nood te winnen. Grashoppers toonde zich drie kwarten lang het beste team, maar de Lions sleepten er een verlenging uit en trokken de wedstrijd alsnog naar zich toe, 76-72.

Dinsdag gaan we zien welk van beide teams de meeste progressie heeft gemaakt sindsdien. De wedstrijd sporthal Cleyn Duin begint om 21:00 uur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.