Zondag start de competitie voor Loon Lions

Aanstaande zondag start voor Loon Lions de competitie. De Lions spelen dan uit in Utrecht tegen Amazone.

Het Utrechtse team heeft een eredivisieverleden en de Lions vochten menig interessant duel uit met de ploeg van toenmalig manager Ray Laatst. In 2011 verdween Amazone uit beeld. Het is mooi dat het Utrechtse team nu weer klaar is voor de eredivisie.

De 2014-editie van Amazone is een jong team, met een enkele eredivisie-veterane. De bekendste naam is die van center Tahnee Vogelsang, die het team van coach Jan Poels de nodige ervaring en power onder de borden moet geven. Een andere in Landsmeer bekende naam is die van Angela van de Pol.

Bij de Lions zijn nog veel speelsters geblesseerd.

De wedstrijd in sporthal Galgewaard begint om 19:30 uur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.