Toetje in beker voor BC Apollo vrouwen U20

Na de overwinning op Rent A Professional van afgelopen weekend in de laatste competitiewedstrijd van 2013, is er voor het Apolloteam nog een nagerecht. Zaterdag wacht er nog een ontmoeting in de kwartfinale van het bekertoernooi voor U20 en U18 teams. Apollo belandde in de kwartfinale door eerder dit jaar te winnen van Shooters.

Cangeroes
Cangeroes, met oud-Lions Maaike van de Bovenkamp en Leontine Doorn

Cangeroes is de tegenstander in sporthal Nieuw Welgelegen in Utrecht. Afgelopen maandag schakelden de Utrechtse dames Hoofddorp uit. Ook in de competitie doet het Utrechtse team het goed. In de spannende eredivisie staat het team momenteel op de zesde plaats, maar slechts twee punten achter de Apollomeiden die momenteel op de derde plaats staan.

Daarom belooft de wedstrijd van zaterdag veel spanning. De wedstrijd begint om 18.30 uur in Utrecht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.