Alweer belangrijke wedstrijd voor BC Apollo vrouwen U20

Het is zeker niet de bedoeling van deze voorbeschouwingen om de druk op team en begeleiding op te voeren. Feit is wel dat de wedstrijd van komende weekend wederom van belang is. Eigenlijk is de competitieronde van komend weekend een inhaalronde waarin Basketball RTC Noord tegen zowel Binnenland (op zaterdag) als tegen BC Apollo (op zondag) speelt.

Alle drie de teams speelden tot nu toe twee wedstrijden, waar andere teams in de competitie al op drie of vier gespeelde wedstrijden staan. De Groningers, want dat is de thuisbasis van het team, zijn na twee wedstrijden nog ongeslagen. Binnenland won éénmaal en verloor éénmaal en Apollo boekte datzelfde resultaat. Als de Apollomeiden bij de topploegen willen aanhaken, moet er worden gewonnen.

Het lijkt erop dat Apollo het zal moeten stellen zonder Nina Burgert, die vorig weekend aan haar pols geblesseerd raakte. Ook Andrea Volkers en Krista Bridina zijn nog niet hersteld van respectievelijk enkel- en knieblessures.

De wedstrijd BC Apollo vrouwen U20 – Basketball RTC Noord vrouwen U20 begint zondag 20 oktober om 13.30 uur in de Apollohal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.