BC Apollo vrouwen U20 schrijven overwinning op Shooters bij

Het was een spannende week voor BC Apollo vrouwen U20. Het moest duidelijk worden welke speelsters uiteindelijk fit genoeg waren om  de uitwedstrijd tegen Shooters te spelen. Bovendien moest die wedstrijd dan ook nog gespeeld en gewonnen worden.

Uiteindelijk konden acht speelsters fit aan de wedstrijd beginnen. Mirthe Meskers, Tessa de Bie en Andrea Volkers zijn nog niet in staat om te spelen, maar Delicia van West en Bloeme van der Zwan verlieten de “disabled list”.

De wedstrijd eindigde in een 53-63 overwinning voor de Apollodames, na een 30-30 ruststand. Met deze overwinning blijft Apollo volop in de running voor de eerste vier plaatsen.

In de Final Four race maakte de concurrentie geen fouten. Eurosped won met grote cijfers van Black Eagles, Binnenland won van Celeritas en Grasshoppers speelde voor de beker. Hierdoor blijft de stand aan kop ongewijzigd. Apollo staat op doelsaldo op de derde plaats achter Eurosped.

Verder was er de eerste overwinning voor Oegstgeest in de vrouwen U20 eredivisie. In Eindhoven werd Almonte, eerder dit seizoen nog bedwinger van de Apollomeiden,  met 51-55 verslagen.

Door Frank Volkers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.