Clash of the Titans in vrouwen U20 eredivisie

Deze filmtitel is misschien wat zwaar aangezet voor een basketbalwedstrijd, feit is wel dat de top-4 in de vrouwen U20 eredivisie dit weekend tegen elkaar speelt. Binnenland en Eurosped Twente ontmoeten elkaar op vrijdagavond in Barendrecht, maar in deze voorbeschouwing leggen wij de focus op de wedstrijd tussen BC Apollo en Grasshoppers.
De wedstrijd tussen de nummer 2 (BC Apollo ) en nummer 1 (Grasshoppers) begint zaterdag a.s. om 13.00 uur in de Apollohal in Amsterdam.
Grasshoppers is dit jaar zo goed als ongenaakbaar. Afgezien van een nederlaag in de tweede wedstrijd van het seizoen tegen Den Helder hebben de Katwijkers nog maar weinig schade opgelopen. Het Apolloteam sloot de eerste seizoenshelft ook af met slechts één nederlaag. In de eerste wedstrijd na de winterpauze werd een kleine kras opgelopen tegen Almonte. Deze kras werd vorige week weer weggepoetst met een kleine overwinning op Hoofddorp. Door deze resultaten staan de Apollodames twee punten achter in de stand op de ranglijst.
BC Apollo tegen Grasshoppers: Het zou zo maar een duel kunnen zijn dat later in het seizoen nog een keer gespeeld wordt, maar dan met een andere inzet. De wedstrijd van komend weekend wordt een interessante graadmeter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.