Lions tegen DAS of Baros in beker

In het weekend van 20 oktober wordt bekend tegen welke club ProBuild Lions het moet opnemen in de tweederonde van het landelijke bekertoernooi. De Lions zijn vrijgeloot in de eerste ronde.

 

In het weekend van 17 november staat officieel de tweede ronde op het programma. ProBuild speelt dan in elk geval een uitwedstrijd. De tegenstander komt dan uit het duel tussen DAS uit Delft en het Rotterdamse Baros, beide uitkomend in de promotiedivisie. In het weekend van 1 februari 2013 staat de kwartfinale gepland. Als er geen verrassingen plaatsvinden, dan zou ProBuild in die ronde thuis op De Wit Grasshoppers stuiten.

2 thoughts on “Lions tegen DAS of Baros in beker

  1. Maak daar even NOVEMBER van ( ook sterk dat dat gewoon een competitieweekend is overigend, sterk gepland weer van de bond

  2. Ja, klopt, dank je wel. Dat weekend is overigens wel een officieel bekerweekend. Maar Challenge Sports heeft verzocht of hun competitiewedstrijd van 7 december verplaatst kan worden naar het weekend van 17 november. Wat ProBuild betreft is dat geen probleem, maar wij hebben de VEC vervolgens verzocht of onze bekerwedstrijd van 17 november verzet kan worden naar 7 december. Het antwoord moet nog komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.