Competitieschema bekend

De Vrouwen Eredivisie Commissie (VEC) heeft vandaag het voorlopige competitieschema voor de eerste helft van het seizoen gepubliceerd. Omdat er slechts zes teams zijn in de eredivisie wordt overwogen om vanaf januari de promotiedivisie erbij te betrekken, maar hierover wordt nog overleg gepleegd met de NBB. Ook wordt onderzocht of er een combinatie mogelijk zou zijn met de Belgische competitie, maar dat is voor het komende seizoen waarschijnlijk lastig haalbaar.

VEC-bestuursleden Ben Wassink en Hans Witvoet

Inmiddels heeft hoofdcoach Laki Lakner ook zijn oefenschema al helemaal geregeld.

Het seizoen wordt op 29 september in Landsmeer geopend met de wedstrijd om de Supercup. Landskampioen ProBuild speelt dan tegen bekerwinnaar Lekdetec. OP 6 oktober gaat de competitie dan van start. ProBuild speelt dan uit tegen het CTO. Vervolgens wordt er – anders dan vorig seizoen – keurig om-en-om uit en thuis gespeeld.

Alle bekende wedstrijden zijn hier te vinden.

 

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
598