Interview Jesse Korf

In 2010 was Jesse Korf nog assistent coach bij de University of Texas, afgelopen seizoen coachte hij de U20 van BC Apollo en was assistent van coach Laki Lakner bij ProBuild Lions. Het U20-eredivisie team was een gezamenlijke Amsterdams-Landsmeerse onderneming, met als belangrijkste doel talenten voor te bereiden op de eredivise. De samenwerking wordt volgend jaar wegens succes geprolongeerd. Maar liefst zes meiden zullen zowel in de U20 als in het eredivisieteam van ProBuild Lions acteren. Onder hen twee nieuwe toptalenten: Tessa de Bie van Akrides en Mirthe Meskers van Den Helder. In het onderstaande interview vertelt Jesse Korf er meer over.

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
592