Delicia van West en Tessa de Bie

Hierbij twee filmpjes van Delicia van West en Tessa de Bie.

Delicia kenden we natuurlijk al. Vanuit de U16 draaide ze twee seizoenen geleden al zo nu en dan al met de dames-1 van ProBuild mee. Vorig jaar speelde ze een belangrijke rol in het BC Apollo-U20-eredivisieteam van coach Jesse Korf. Komend seizoen zal ze dat ook nog doen, maar tevens serieus gaan meedraaien in het eerste team van ProBuild Lions. Delicia is een uitstekende verdedigster en wordt niet gehinderd door angst of terughoudendheid.

Tessa de Bie (1995) is een groot talent dat van BC Akrides komt en ook in de nationale selecties van de U16 en U17 werd opgenomen. Ze is een forward van 1.80 meter. Ook Tessa zal zowel in het U20-team van Apollo als voor de dames-1 van ProBuild uitkomen. Met de toevoeging van Tessa komt de selectie van ProBuild Lions op 11 speelsters.