De vijfde wedstrijd

Dinsdag begint de finale-serie opnieuw. We kunnen deze nu beschouwen als een best-of-three, waarbij Challenge Sports Binnenland Rotterdam het thuisvoordeel heeft. Er komt dus hoe dan ook een zesde wedstrijd, die aanstaande donderdag in Landsmeer plaatsvindt.

Wat er ook mag gebeuren, het is nu al een memorabele serie. Zoals een goede finale-serie betaamt, zijn de wedstrijden niet uitzonderlijk fraai, maar wel erg spannend. Dat wordt gewaardeerd: zaterdagavond waren er in Landsmeer zo’n 800 toeschouwers aanwezig, die voor een geweldige sfeer zorgden.

De spelersbus naar Rotterdam vertrekt om 17.00 uur. Supporters mogen meerijden. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Uiteraard hopen we dat er ook veel Landsmeerse supporters naar Rotterdam komen om de Lions te steunen. Bij deze wedstrijden op het scherpst van de snede kan dat nét het verschil uitmaken!

800 mensen op de tribune in Landsmeer