Tweede Paasdag: be there!

Op Tweede Paasdag speelt ProBuild Lions de derde wedstrijd in de best-of-five-serie tegen Lekdetec. Indien deze wedstrijd gewonnen wordt, staat ProBuild in de finale.

Indien. Want zo’n zege zal zwaar bevochten moeten worden. Als de Lions één moment verslappen, volgt woensdag een vierde wedstrijd in Bemmel. En dat willen we niet, want een rustige week van herstel en voorbereiding op de finale kan het team maar al te goed gebruiken.

De laatste twee wedstrijden hebben we een wonderbaarlijke herrijzenis gezien: de Lions ogen ineens veel scherper dan tijdens het seizoen en laten zien de wedstrijden echt te willen winnen. De verdediging werkt steeds foutlozer en in de aanval waren het vaak fraaie combinaties die tot scores leidden.

Omdat de derde wedstrijd – met de wedstrijd van zaterdag nog in de benen – een zware opgave gaat worden, kunnen de meiden alle support goed gebruiken. Hopelijk wordt het goed vol op de tribunes. De wedstrijd begint om 16:00 uur in het Indoor Centrum Landsmeer.

Molly McDowell spreekt Karen Heinen toe tijdens een dood moment in de wedstrijd