Druk Paasweekend voor Apollo Meiden U20

Het wordt dit weekend een waanzinnig weekend voor de meiden van Apollo. Wat te denken van acht en misschien zelfs negen wedstrijden in vier dagen op drie verschillende locaties?

De competitiewedstrijd voor de meiden is aanstaande zaterdagavond. Om 19.30 uur is Binnenland in Barendrecht de tegenstander. Deze wedstrijd is een inhaalwedstrijd, de oorspronkelijke wedstrijd viel in het weekend waarin het enorm had gesneeuwd deze winter. De wedstrijd is niet meer van belang voor de eindstand, Binnenland kan de Final Four niet meer halen en de Apollomeiden zitten vastgebakken aan de 11e plaats.

Naast de competitieperikelen neemt het team ook deal aan het Paastoernooi van Early Bird in Purmerend. De toernooileiding heeft het programma slim ingedeeld en hierdoor kan Apollo deelname aan het toernooi combineren met de competitiewedstrijd in Rotterdam. Van vrijdag tot en met zondag staan er zeven poulewedstrijden op het programma, met wellicht nog een finalewedstrijd op maandag. Hoewel de gezelligheid bij dit toernooi voorop staat, zijn de meiden toch gebrand op een goed resultaat.