All Star Gala

We maken nog even wat reclame voor het All Star Gala. Dat vindt aanstaande zaterdag 24 maart plaats in het Topsportcentrum te Rotterdam. De organisatie is in handen van de onvolprezen Vrouwen Eredivise Commissie en zij hopen op veel mensen op de tribunes. Van ProBuild Lions zijn maar liefst drie speelsters gekozen om deel te nemen: Molly McDowell, Kim Hartman en Marlous Nieuwveen. Kim zal ook meedoen aan de driepuntswedstrijd.

Voor ProBuild Lions fans zijn een aantal vrijkaartjes beschikbaar. Belangstellenden kunnen mailen naar www.probuildlions.nl.

Voor de jeugd biedt de organisatie een Basketball Experience, met o.a. een basketballclinic, de Race4Fun en diverse contests. De clinic wordt verzorgd door Jeanine Tjin-a-Sioe, ambassadeur van Basketball Unites. Alle meiden in de leeftijd van 10 t/m 18 jaar zijn welkom. ProBuild wordt vertegenwoordigd door coach Ilija Bozovic en Christine Presswood. De All Star Gala Basketball Experience begint om 13:30 uur en eindigt om 16:30 uur. Opgeven kan via een inschrijfformulier bij giel.krol@nbb.basketball.nl.

Van 17:00 uur tot 18:30 is de All Star wedstrijd van de Promotiedivisie en om 18:30 begint de driepuntscontest. De All Star wedstrijd van de eredivisie begint om 19:30 uur. Na afloop van de All Star Game wordt het All Star Team van het seizoen 2011/2012 bekend gemaakt, plus de winnares van de Sandra van Embricqs award (MVP van de eredivisie) en de Belofte van het jaar.