Opnieuw reisdag voor BV Apollo

Was de vorige uitwedstrijd nog relatief dichtbij in Bemmel, deze week wacht de Apollomeiden een wat verdere reis. In Groningen is Celeritas Donar de tegenstander. Deze ploeg staat midden in de stand op de ranglijst en heeft een tamelijk onopvallend seizoen achter de rug.

Voor Apollo is het zaak om de teleurstellende wedstrijd van vorige week weg te steken en nieuwe energie te gebruiken voor de wedstrijd van zondag. Het lijkt erop dat het team het zal moeten stellen zonder Michelle Feijen die al een seizoen van blessureleed achter de rug heeft en mogelijk weer langdurig is uitgeschakeld. Ook Andrea Volkers is niet helemaal fit, nadat zij afgelopen dinsdag hardvoetig kennismaakte met een bank in de Apollohal.

De wedstrijd begint zondag om 14.00 uur in Groningen.

[Door Frank Volkers]