Voorbeschouwing BC Apollo tegen Den Helder

Na een oliebollensabbatical van bijna drie weken gaan de meiden U20 weer van start met een thuiswedstrijd tegen Den Helder. De wedstrijd in de Apollohal begint om 14:00.

Allereerst is het goede nieuws dat er in de kerstvakantie geen nieuwe blessures zijn bijgekomen. De vrije periode is vooral gebruikt voor herstel van blessures en om de teamgeest nog wat verder aan te halen. Nog niet iedereen is fit, maar er wordt wel flinke vooruitgang geboekt. Wellicht kan coach Jesse Korf in de loop van januari over een volledige selectie beschikken. In de afgelopen week zijn de meiden weer begonnen met trainen.

Dit is een goed moment om de stand van zaken in de competitie nog even terug te halen. De Apollomeiden hebben één wedstrijd gewonnen en staan op de elfde plaats. Absolute koploper en ongeslagen is Lokomotief en wellicht nu al op weg naar het kampioenschap. Grasshoppers staat tweede met twee verliespunten minder. De rest van het veld staat al op respectabele afstand van deze teams met minstens 6 verliespunten meer dan Lokomotief. Voor de Apollomeiden zijn de verrichtingen van teams als Lekdetec en Hoofddorp interessant. Lekdetec heeft vier punten en Hoofddorp acht. Het is een uitdaging voor Apollo om deze teams in te halen.

De tweede helft van het seizoen gaat beginnen, we zijn er klaar voor!

Frank Volkers

1 thought on “Voorbeschouwing BC Apollo tegen Den Helder

Comments are closed.