ProBuild Lions steunt Only Friends

Vanaf het komende seizoen zullen de vrouwen van ProBuild Lions met de tekst “Only Friends” op hun shirt spelen. Only Friends is een sportclub in Amsterdam Noord waar kinderen en jongeren met een beperking onder begeleiding kunnen sporten in het nieuwe en moderne Ronald McDonald centre. Het idee kwam van coach Laki Lakner, die in het verleden veel met kinderen met een geestelijke beperking heeft gewerkt. Lakner kwam in contact met initiatiefnemer Dennis Gebbink van Only Friends, die het een mooi idee vond om een brug te slaan naar een topteam uit de buurt. De Lions gaan de doelen van Only Friends promoten door shirtreclame en andere uitingen. De sporters van Only Friends krijgen gratis toegang tot de wedstrijden van ProBuild Lions. De samenwerking krijgt een vliegende start met een internationaal toernooi, dat ProBuild organiseert op 10 en 11 september in Landmeer. Dat krijgt de naam Only Friends International Basketball Tournament.