Duidelijkheid

Inmiddels is er bij ProBuild Lions duidelijkheid gekomen over de vraag welke van de huidige speelsters volgend seizoen deel zullen uitmaken van de selectie. Coach Laki Lakner wil door met Belinda Bos, Karen Heinen, Dewi Keppy, Ilana Vergunst, Daniëlle de Vreede, Molly McDowell, Nadine Boesaart, Marie Hoogstraten en Romy Stijsiger. Deze speelsters hebben op hun beurt laten weten te willen blijven. Kati Harty, Maaike van de Bovenkamp, Jinga Gosschalk, Marloes Soffner en Eline Vink zullen volgend jaar niet meer voor de Lions uitkomen. Het management van de Lions hoopt op niet al te lange termijn hun vervangsters te kunnen aankondigen. Eén nieuwe speelster is zoals bekend al gecontracteerd: Demelza ten Caat.

Team next season
Coach Laki Lakner announced which players of the current roster will be part of his team next season: Belinda Bos, Karen Heinen, Dewi Keppy, Ilana Vergunst, Daniëlle de Vreede, Molly McDowell, Nadine Boesaart, Marie Hoogstraten and Romy Stijsiger. Five players are looking for another team: Kati Harty, Maaike van de Bovenkamp, Jinga Gosschalk, Marloes Soffner and Eline Vink. The LIons’ management is hoping to announce who will be their replacements within a few weeks. One addition is already being made: Demelza ten Caat.