Zaterdag bekerfinale: bereidt u grondig voor!

Zaterdagavond 26 maart vindt in het topsportcentrum Almere de bekerfinale plaats. ProBuild Lions treft dan om 20:30 uur landskampioen Wereldtickets.nl. Omdat dit tevens de formele afsluiting van het seizoen is, nodigt ProBuild alle sponsoren en fans uit om rond 17:30 in Sportcafé de Remise bijeen te komen om zich voor te bereiden op de wedstrijd. De bar is open en Dennis en Coen Kollen hebben ongetwijfeld ook wat te eten. Rond 19:00 uur vertrekt er een supportersbus richting Almere. Iedereen die mee wil: stuur even een mailtje aan Jan de Jonge: lions@probuild.nl. Voor degenen die dat niet doen, geldt: vol is vol. Maar als het nodig is, wordt er nog een bus geregeld.

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
638