Lions verslaan nationaal team in oefenpartij

Zaterdagmiddag speelde ProBuild Lions in Landsmeer een oefenwedstrijd tegen het Nederlands team. Dat wil zeggen: een kleine selectie van dames die daarvan deel zouden kunnen uitmaken. Of niet, want het is onwaarschijnlijk dat Brittany Taylor-James ooit in een officiële wedstrijd de Nederlandse kleuren zal verdedigen. Aan weerszijden werden wat dingen uitgeprobeerd en uiteindelijk wonnen de Lions met 73-66. Kati Harty scoorde 32 punten voor ProBuild.

Lions beat national team in practice game
Saturday ProBuild hosted the Dutch national team for a practice game. The Lions led 30-32 ad intermission and won the game by seven points, 73-66. Kati Harty scored 32 points.

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
640