ProBuild sluit driejarig contract af met Steigerverhuur Hollandia

Sponsorcoördinator Jan de Jonge meldt opnieuw een nieuwe aanwinst: ProBuild Lions sloot vorige week een driejarig contract af met Steigerverhuur Hollandia. Het Landsmeerse bedrijf is reeds 10 jaar actief in de wereld van steigerverhuur en montage. Hollandia verleent zijn diensten vooral in de bouw-, industrie-, ambachten- en entertainmentsector. Bij dit dynamische bedrijf komt het vooral aan op vakkennis, die door vakgerichte opleidingen en praktijkscholing onderhouden wordt. Hollandia werkt op locaties in vrijwel geheel Nederland.

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
682