Woensdag: erop of eronder voor ProBuild Lions

Woendag gaat ProBuild Lions naar Rotterdam voor de tweede ontmoeting met Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam. Na de verloren wedstrijd in Landsmeer is het voor de Lions do or die in Rotterdam. Mochten ze weten te winnen, dan valt zaterdag in Landsmeer de definitieve beslissing. De wedstrijd in het Topsportcentrum begint om 20:00 uur. Vanwege het vroege tijdstip van de wedstrijd gaat er geen touringcar naar Rotterdam, maar reizen de speelsters met kleine busjes. Voor degenen die met eigen vervoer gaan: het Topsportcentrum is gelegen naast De Kuip.

Wednesday: do or die for the Lions
Wednesday ProBuild LIons travel to Rotterdam for the second meeting with Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam. Due to the unexpected loss of last Saturday, Wednesday it will be do or die for the Lions. If they lose the season will be over, except for the Cup Finals on March 26th. If ProBuild manages to win, the series will be decided in Landsmeer in Saturday. Game starts at 8 PM CET.