Alweer een nieuwe sponsor: BDO

Het is te merken dat de economie weer wat aan het aantrekken is. ProBuild Lions kon afgelopen week alweer een nieuwe sponsor begroeten: het accountancy- en adviesbedrijf BDO. In het verleden heeft BDO de Lions ook al gesponsord. We zijn blij dit gerennommeerde bedrijf weer in onze business club te kunnen opnemen. BDO in Nederland is qua omvang de vijfde accountancy- en adviesorganisatie en maakt deel uit van een international netwerk met meer dan 1000 vestigingen in ruim 100 landen.

New sponsor: BDO
This week our sponsor coordinator Jan de Jonge announced a new member of our business club: the Dutch brand of BDO international. BDO Limited and BDO Tax Limited are members of the BDO network which is the world’s fifth largest accounting network. They have an excellent partner to staff ratio, with 44,000 people working with their clients and offering challenging, ethical and practical advice from more than 1,000 offices in over 100 countries.

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
610