Jesse Korf terug in coaching staff

Vanaf zaterdag zit hij weer naast Laki Lakner en Dwight van West op de bank bij ProBuild Lions: Jesse Korf. In de zomer vertrok hij naar Austin, Texas, om daar een PhD te halen en assistent-coach te worden bij het NCAA1 team van de University of Texas.

Problemen met het graduate department van de universiteit zorgden voor een vroege thuiskomst. Jesse maakt het seizoen af bij de Lions en hoopt zich volgend seizoen weer bij de Longhorns te kunnen voegen.

Coach Laki Lakner was blij met de terugkomst van zijn voormalige assistent. “Jesse voegt iets substantieels toe aan de coaching staff. Met Jesse, Dwight en mijzelf als basketballcoaches, René Wormhoudt als conditietrainer en Johan Versluijs als fitnesscoach hebben we een heel capabele staf, waarmee we ook veel individuele aandacht aan de speelsters kunnen geven.”

Jesse Korf is back with the Lions. Landsmeer-born Korf was an assistant to coach Laki Lakner last season, before moving to Austin, Texas to earn his PhD at the University of Texas and be a part of the coaching staff of the Texas Longhorns. Some problems with the graduate department of the university caused him to return to the Netherlands, hopefully temporarily.

Head coach Laki Lakner welcomed coach Korf back. “Jesse is a very capable coach and a great addition to our staff. We can use his skills and his new experience during the play-offs”, he said.

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
620