Gasten van zaterdag: Celeritas Donar

Zaterdag ontvangt ProBuild Lions Celeritas Donar uit het verre Groningen. Celeritas heeft geen gelukkig jaar: veel blessureperikelen en weinig gewonnen wedstrijden. Om precies te zijn: één. Op 11 december 2010 wonnen coach Willem Zwart en zijn team in eigen huis van het CTO.

Bij ProBuild is Nadine Boesaart weer voorzichtig aan het trainen. Binnen niet al te lange tijd hoopt zij weer enige minuten te maken. Op Daniëlle de Vreede na is iedereen dan weer gezond.

De wedstrijd begint zaterdag om 19:30 uur.

Saturday ProBuild Lions hosts Celeritas Donar for the last home game of the regular competition. Celeritas is 1-out-of-15 and in last seed. Their most memorable achievement of this season was a 67-61 victory over CTO Amsterdam on December 12th 2010.

With ProBuild Nadine Boesaart has resumed practising with the team again and is hoping to make her first game minutes within a few weeks. Just in time for the play-offs.

Game starts at 7:30 PM CET.

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
622