Nieuwe subsponsor: JAN Accountants

Een van de belangrijkste nieuwe sponsoren van ProBuild Lions is JAN Accountants. Begin dit seizoen sloot ProBuild Lions een driejarig contract af met het accountantsbedrijf. Het logo van JAN© is te vinden op de shooting shirts van de speelsters.

JAN© voelde zich onmiddellijk thuis in de ProBuild Business Club. Partner Andrea van der Giezen en haar medewerker Arie Sneeuw zijn er bijna elke wedstrijd te vinden. Sinds hun aanwezigheid wordt elke wedstrijd de Lady of the Game gekozen, die uit handen van Andrea van der Giezen en/of Arie Sneeuw een presentje ontvangen.

Wat doet JAN© precies? Dat is te vinden op hun prachtige multimediale website. Een selectie:

JAN© heeft een batterij fiscale specialisten die voorkomen dat u teveel belasting betaalt, JAN© is een vis in het water op het gebied van bedrijfsverkoop en -overnames, hij zet zich in voor uw pensioen, hij speelt een belangrijke rol bij financieringen en staat in de bres bij arbeidsjuridische kwesties.

JAN© heeft een warm hart voor de ambitieuze ondernemer. JAN© staat naast jou en helpt met de zaken die jou wakker houden en met de zaken waar jij van droomt.

JAN© werkt in Landsmeer, Purmerend, Rijnsburg, Weesp en Zwanenburg

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
618