Lions sportploeg van Noord Holland?

Dit jaar organiseert het Noordhollands Dagblad voor de 6e achtereenvolgende keer het NHD Sportgala op 18 januari 2011 in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee.

Tijdens het NHD Sportgala worden de winnaars in de categorieën Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Gehandicapte Sporter en Sporttalent van 2010 bekendgemaakt. De lezers van het Noordhollands Dagblad kunnen op deze site hun stem uitbrengen. Daarnaast wordt de Topsportprijs uitgereikt. Deze wordt door een deskundige jury bepaald. De prijzen worden tijdens het gala uitgereikt door bekende Nederlanders uit de sportwereld. De avond wordt gepresenteerd door Mart Smeets.

Dames 1 is genomineerd in de categorie Sportploeg van het jaar. STEM!

Directe link naar stemformulier: STEM!

En je mag per e-mailadres een keer stemmen, dus … heb je meerdere email adressen dan mag je meerdere keer stemmen.

ProBuild Lions had been nominated as the most successful team of the province of North Holland. The awards will be presented on January 18th.

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
620